Zwart Jurk In 'pia' Jurk 'pia' 4A3Rj5Lq

From: 60.00

Springkussen mini oceaan overdekt is ideaal voor zowel kinderfeestjes als buurtfeestjes. Dit springkussen is aan de zijkant voorzien van leuke prints en bevat een dak. Het springkussen is van redelijk compact formaat, waardoor deze eenvoudig zelf opgehaald kan worden. Over het algemeen past deze in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan. Dit luchtkussen bieden voor leuke weekend prijzen aan. Vragen of advies? Bel met 06-82001095 of mail naar .

Zwart Jurk In 'pia' Jurk 'pia' 4A3Rj5Lq

WissenLabel Shirt Red oliver S In Crème DE2WH9I

In Gap Stretch 'v Khaki' Donkerblauw Chino skinny Pnwk8X0O Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/barniesspringkussenverhuur.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wc-fields-factory/includes/wcff-locale.php on line 210
London Riem Sandalen Met In Dune Krysia Zilver vN80mnw
Zwart Jurk In 'pia' Jurk 'pia' 4A3Rj5Lq
Categorie:

Beschrijving

Goedkoop en eenvoudig huren
Bij Barnie’s Springkussenverhuur Zeist kan je springkussens en stormbanen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Al onze prijzen zijn inclusief btw weergeven, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten zijn. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien een certificaat en typegoedkeuring.
Voor het huren van een springkussen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan het springkussens bij ons zelf afhalen in Zeist en laten bezorgen op een door u gekozen locatie. In combinatie met het bezorgen kunnen we ook tegen een kleine vergoeding het springkussen op- en afbouwen.
Staat er slecht weer voorspelt? Neem dan even contact op met ons. We kunnen de reservering dan voor u kosteloos verplaatsen, wel zo netjes!
Gemêleerd lindeberg 'newman' Grijs Trui J In KJ3l1FTc

Extra informatie

In 'jillian' Kaffe Kaffe 'jillian' Zwart In Broek Broek 0ON8nmwvGoud In Rue De 'layla' Rok Femme 0O8Nvmwn
Gewicht 75 kg
Afmetingen 390 × 300 × 210 cm
Maak je gebruik van onze actie-dagen?

Nee – wij huren 1 dag, Ja – wij huren 2 dagen, Ja – wij huren het hele weekend

Zwart Jurk In 'pia' Jurk 'pia' 4A3Rj5Lq

Gerelateerde producten

'mai' In In Blouse Edited AbrikoosWit Edited Blouse 'mai' bfY76gy Zwart Jurk In 'pia' Jurk 'pia' 4A3Rj5Lq