Capture your moment

Wie ben ik

Mijn naam is Yannic Wiendels (25). Geboren in Maart 1992 en woonachtig in Vlaardingen.

ik werk als coördinator binnen een beveiligingsbedrijf, hier verzorg ik met mede collega’s de dagelijkse leiding over de mobiele surveillance.

Mijn passie voor fotografie begon 4 jaar geleden, toen ik met mijn vader was uitgenodigd voor de formula one in Monza. Ik nam een Nikon Coolpix mee van mijn moeder en fotografeerde er op los in de hoop dat er mooie shots bij zaten. Na die periode deed ik veel met mijn Iphone die had ik toch iedere dag op zak, zocht goede apps waar je simpel mee kon bewerken en dan redde ik me zelf er wel mee. Tot vorig jaar September (2013) toen ik samen met mijn moeder op vakantie ging naar Indonesië (Bali) ik had een Gopro camera bij me en het fototoestel van mijn moeder had ik in beslag genomen. Vanaf dat moment wist ik dat hier verder mee wilde gaan. Maart 2014 kocht ik toen eindelijk mijn eigen spiegelreflex camera een Nikon D7000. In April (2014) klopte ik aan bij Clublife EDM magazine, stuurde een mail of ik daar aan de slag kon gaan als Event/party fotograaf. Hier ik had nog nul ervaring in maar werd toch toe gelaten. Van Maart 2014 tot nu heb ik mij zelf veel ontwikkeld.

Wilt u een professionele reportage op het gebied van club, festivals, zakelijk, interieur of Automotive branche

Dan kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier.

Verder stel ik u voor om de foto’s te bekijken in mijn “Portfolio” om zo een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten.

Yannic Wiendels