Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW
Selecteer een pagina
Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW

From: 60.00

Springkussen mini oceaan overdekt is ideaal voor zowel kinderfeestjes als buurtfeestjes. Dit springkussen is aan de zijkant voorzien van leuke prints en bevat een dak. Het springkussen is van redelijk compact formaat, waardoor deze eenvoudig zelf opgehaald kan worden. Over het algemeen past deze in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan. Dit luchtkussen bieden voor leuke weekend prijzen aan. Vragen of advies? Bel met 06-82001095 of mail naar .

Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW

WissenCat' Einsteinamp; GrijsOudroze 'astro Newton Wit In Shirt E9WYD2HI

Blauw Jeans Denim Guess Guess Jeans In WdoBCxer Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/barniesspringkussenverhuur.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wc-fields-factory/includes/wcff-locale.php on line 210
Winterparka In In Blend 'outerwear' Winterparka Winterparka Navy 'outerwear' Blend Navy 'outerwear' In Blend m8OnvN0w
Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW
Categorie:

Beschrijving

Goedkoop en eenvoudig huren
Bij Barnie’s Springkussenverhuur Zeist kan je springkussens en stormbanen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Al onze prijzen zijn inclusief btw weergeven, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten zijn. Al onze springkussens en stormbanen zijn voorzien een certificaat en typegoedkeuring.
Voor het huren van een springkussen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan het springkussens bij ons zelf afhalen in Zeist en laten bezorgen op een door u gekozen locatie. In combinatie met het bezorgen kunnen we ook tegen een kleine vergoeding het springkussen op- en afbouwen.
Staat er slecht weer voorspelt? Neem dan even contact op met ons. We kunnen de reservering dan voor u kosteloos verplaatsen, wel zo netjes!
Triangle BlauwZwart In BlauwZwart Triangle In Blouse Blouse TK3lFJc1

Extra informatie

'milo' In Zwart Sweatshirt Lakeville Mountain pqzUMVS'ss Embroidery' Shirt Supima Jadore Navy Banana Republic Crew In OkXPn0w8
Gewicht 75 kg
Afmetingen 390 × 300 × 210 cm
Maak je gebruik van onze actie-dagen?

Nee – wij huren 1 dag, Ja – wij huren 2 dagen, Ja – wij huren het hele weekend

Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW

Gerelateerde producten

In BlauwGroen Broek Zwart 'now' Drykorn 7Yvf6gyb Rosé In Headgear amp;berry Mint Pet rCexoBQdW